2024. április 24. - György

Egészségnap sztárokkal

Ingyenes családi és egészségnapot szervez november 18-án az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, amelynek keretében megelőző szűrések, neves sztárok, szórakoztató programok és előadások várják az érdeklődőket a Syma Rendezvénycsarnokban.
2007. november 5. hétfő 13:30 - Hírextra
Csonka András, Szandi, a Fiesta, Gryllus Vilmos, a Kolompos együttes, Béres Alexandra is jelezte részvételét az eseményre. A nap házigazdái Détár Enikő és Rékasi Károly, Barabás Éva és Kovács Kokó István, valamint Erős Antónia és Szellő István lesznek.

A Barátok közt szereplői közül is többen eljönnek majd, hogy fellépésükkel, jelenlétükkel támogassák a cukorbetegség feltárásának, megelőzésének ügyét.

Az Erős Antónia által létrehozott alapítvány egy évvel ezelőtt rendezett hasonló, nagy sikerű egészségnapot azzal a céllal, hogy minél több család fordítson több figyelmet a lappangó, alattomos cukorbetegségre.

A mostani november 18-i eseményen délelőtt a mozgásé és a gyerekműsoroké lesz a főszerep.

 Délután koncertek, nyereménysorsolások lesznek. Az előadásokon az érdeklődők hasznos információkat tudhatnak meg a cukorbajról, a magas koleszterinszint és a vérnyomás szövődményeiről.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását