2024. április 18. - Andrea, Ilma

Drogos Segal pere

A vádirat ismertetésével megkezdődött hétfőn a Fővárosi Bíróságon annak a tizenkilenc, zömében fiatal embernek, köztük egy egykori valóságshow-szereplőnek a pere, akiket jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaéléssel vádolnak.
2007. november 5. hétfő 13:09 - Hírextra
A vádirat-ismertetés során elhangzott: korábban Magyarországon csalás miatt körözött, ezért Hollandiába menekülő szerb-montenegrói állampolgárságú férfi által szervezett hálózat 2005 januárja és novembere között hozott az országba, és árult itt drogot.

A társaság négy csoportjának legnépesebbikében vett részt a Segal néven, az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jában ismertségre szert tett Cz. Tamás.

A tárgyaláson elhangzott: ecstasy-tablettát, amfetamint és kokaint forgalmazott a társaság; míg az előbbi kábítószernél több ezer szemes, addig az utóbbinál több kilós adagokat csempésztek az országba.

A tizenkilenc vádlott közül tizenhárom esetében bűnszervezetben, jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett visszaélés a vád, míg három ember ugyanezen, de társtettesként elkövetett tétel alapján áll a bíróság előtt.

A per hétfőn délután az első- és a másodrendű vádlott meghallgatásával folytatódik, a többieket e héten még két, jövő héten három, míg azt követően a tanúkat újabb két napon hallgatják meg.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását