2024. február 28. - Elemér

Diósgyőri kapus a válogatottban

Változtatott a keretén Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Várhidi a sérült kapus, Balogh János helyére a Diósgyőr fiatal hálóőrét, Köteles Lászlót hívta be a Moldova és Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretébe.
2007. november 5. hétfő 18:19 - Hírextra
A debreceni kapus még a múlt héten, éppen a Diósgyőr elleni Ligakupa mérkőzésen szenvedett bokasérülést, ami miatt hetekig nem léphet pályára. Az utóbbi időkben remek formában teljesítő Köteles így megkapta behívóját.

"Beszéltem Balogh Jánossal, aki elmondta, hogy változatlanul fáj a lába. Ezért kénytelen vagyok változtatni, és úgy döntöttem, hogy az utóbbi időben kifejezetten jó teljesítményt nyújtó fiatal Köteles Lászlót hívom meg" - nyilatkozta az Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának Várhidi Péter.

Köteles László 1984-ben született, idén igazolt Diósgyőrbe Vácról, korábban védett a Tisza Volán Szeged csapatában, valamint megfordult a Videotonnál is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását