2024. április 26. - Ervin

A Nagycsaládosoknak nem kell több biztosító

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete felszólítja az országgyűlési képviselőket, hogy ne szavazzák meg a társadalombiztosítás üzleti alapú átszervezését, még általános vitára se engedjék az erről szóló törvénytervezetet!
2007. november 4. vasárnap 19:03 - Hírextra

A tervezet a társadalmi akaratot semmibe véve, politikai háttéralku következménye, megvalósulása drasztikusan csökkenti a lakosság egészség-megőrzési, gyógyulási és életesélyeit. Nincs olyan szakmai, érdekvédelmi, vagy egyéb civil szervezet, amelyik az egészségügy üzleti átalakításával egyetértene. Ezen a téren a nemzetközi tapasztalatok is egyértelműen negatívak! Az egészségügy nemzeti sorskérdés, bármiféle alapvető változtatás megfelelő hatásvizsgálatok elvégzését követően csak nemzeti konszenzussal valósíthatók meg!

Tisztelt Képviselők! Képviselői esküjük szerint Önök választókerületük lakosságát tartoznak képviselni, az egészségügy üzleti alapokra helyezéséről szóló törvénytervezet azonban ellentétes a választók érdekeivel és akaratával. Az üzleti átalakítás csak azoknak érdeke, akik ezt erőltetik, de a várható társadalmi katasztrófáért a tervezetet megszavazó összes képviselőnek viselnie kell a felelősséget! Ezért arra kérjük Önöket, hogy ne szavazzák meg, ne engedjék, hogy oda legyen hazánk, gyermekeink jövője!

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását