2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A Honvéd lányoké a Szuperkupa

Büntetőkkel a bajnok és kupagyőztes Honvéd nyerte a női vízilabdázók magyar női Szuperkupáját a Magyar Kupa-második, bajnoki bronzérmes OSC-vel szemben szombat este a Kőér utcai uszodában.
2007. november 3. szombat 21:55 - Hírextra
Eredmény, Szuperkupa:

Domino-Honvéd-Polo SC – OSC-Cemelog 12-11 (3-2, 0-2, 3-2, 3-3 – ötméteresekkel: 3-2)
a legeredményesebb játékosok: Györe, Tóth I. 3-3, illetve Pardo 4

Az elején elhúzott 2-0-ra, aztán 3-1-re a Honvéd, némi meglepetésre azonban szívós játékkal előbb kiegyenlített, majd 5-3-ra fordított az OSC, nem kis mértékben a volt válogatott kapus, a szülés után visszatért Sós Ildikó pazar védései jóvoltából.

Aztán 4–6-ról döntetlenre jött fel a bajnokcsapat, majd a negyedik negyed elején 7-6-ra már nála volt az előny. A rivális azonban derekasan küzdött tovább, s az akarásnak nyögés helyett 9-7-es OSC-vezetés lett a vége. Ám a hazai medencében pólózó együttesnek még maradt ereje a válaszra, két ízben is, így a hajrára ismét egál lett, 9-9.

Az izgalmas finisben már csak kimaradt helyzetek akadtak, így következhettek az ötméteresek és a büntetőpárbajban a Honvéd diadalmaskodott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását