2024. május 3. - Tímea, Irma

Zsúfoltak voltak a temetők

Zsúfoltak voltak ugyan mindenszentek napján a fővárosi temetők környéki utak, ám a közlekedésben komolyabb fennakadást nem volt - közölte csütörtök este a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-vel.
2007. november 2. péntek 07:09 - Hírextra

Bálint Gabriella hozzátette: a rendőrséghez csütörtök estig nem érkezett bejelentés bűncselekményekről.

Elsősorban a kora délutáni órákban alakultak ki kisebb dugók, torlódások a temetők környékén - mondta az ügyeletes. Emlékeztetette arra, hogy a rendőrség kérte a fővárosiakat, hogy a temetőkhöz tartók lehetőség szerint a tömegközlekedést vegyék igénybe, mert a sírkertek környéki parkolóhelyek már délelőtt megteltek.

A rendőrség mindenszentek és halottak napján fokozottan ellenőrzi a sírkertek környékét. A rendőrök mellett a polgárőrség és a temetők biztonsági szolgálatai is segítettek a temetők környéki közlekedés és a közrend biztosításában. Ezek a szervezetek sem jeleztek problémát.

A BKV fődiszpécsere azt közölte: pénteken is gyakrabban járnak majd a fővárosi temetőket érintő buszok és villamosok. A tömegközlekedési cég a zsúfoltság enyhítésére a négynapos ünnepi hétvégére csuklós járműveket állított forgalomba.

A budapesti temetők november 4-ig reggel 7 órától este 8 óráig tartanak nyitva. A temetői irodákban péntekig ügyeletet tartanak a látogatók számára 7.30 és 17 óra között.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását