2024. április 19. - Emma

Luxusgépen sem szabad szexelni

Csak semmi szexet kérem, repülőn vagyunk! A világ legnagyobb légibuszát működtető Singapure Airlines a társasági normák betartására hívta fel közleményében az első osztály duplaágyas kényelmet élvező utasainak figyelmét.
2007. november 1. csütörtök 09:59 - Hírextra

Az A380-as még csak a múlt héten indult nagy hírverés közepette első útjára, ám a romantikus körülményektől elbűvölt utasok miatt máris főhet a légitársaság feje.

"Csak annyit várunk az utasoktól, bárhol legyenek is a gépünkön, tartsák be a normákat, és ne zavarják a többi utast, valamint a személyzetet" - írta a társaság felhívásában.

A gépen ezért arra fogják kérni a 12 első osztályú "kabin" lakóit, hogy tartózkodjanak a szextől, hiszen kis magánhálóik nem hangszigeteltek és nem is teljesen szeparáltak a fedélzettől.

Az A380-as premierjének egyik részese, aki feleségével élvezte a világ első repülő franciaágyának kényelmét, azonban méltatlankodva kérte számon, hogy vajon mit remélt a légitársaság, mikor nyoszolyát, intim körülményeket és korlátlan pezsgőfogyasztást biztosítottak az első osztály megfizetőinek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását