2024. május 5. - Györgyi

Lola új pasijával csókolózott!

A két sztár először néhány hete, egy születésnapi bulin került közelebbi viszonyba egymással, ami azóta is tart. Egy szórakozóhely megnyitóján együtt jelentek meg és hosszú csókkal bizonyították, hogy már hivatalosan is egy párt alkotnak.
2010. szeptember 20. hétfő 14:53 - HírExtra
Lola és Baronits Gábor együtt érkezett egy megnyitóra, ahol a résztvevők felfigyeltek rá, hogy a pár csókolózott a tömegben. "Gábor most éppen valahol bent táncol szerintem, de előtte előfordulhat, hogy hosszú puszit adott nekem. Ha most arra vagy kíváncsi, hogy együtt vagyunk-e, akkor azt kell válaszolnom, hogy igen..." – vallt színt a Tabutv riporterének Lola, akin egyértelműen látszott, hogy fülig szerelmes a Jóban Rosszban színészébe.

"Nagyon fura dolog ez, mert újságokból szinte mindenkit ismerek, de Gáborral először Puskás Dani születésnapján beszélgettünk. Tök jót dumáltunk, aztán pedig úgy voltam vele, hogy Ő egy jófej fiú, és miért ne?!" – tette hozzá az énekesnő, aki számos elfoglaltsága mellett, azért igyekszik minél több időt együtt tölteni újdonsült kedvesével.

"Voltunk már például kirándulni Visegrádon, de kifejezett szabadidőnk sajnos túl sok nincs, mert Ő próbál, én pedig járok fellépni és közben sulizom. Igyekszünk megoldani, hogy tudjunk találkozni, és nagyon jól érezzük magunkat együtt!" – avatta be Lola a rajongókat. Az énekesnő egyébként, egy új szórakozóhely, az Újlaki Mulató megnyitóján jelent meg először nyilvánosan a színésszel.
Forrás: TabuTv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását