2024. április 25. - Márk

Volvo C30 öt ajtóval?

A C30-ból készül ötajtós változatot piacra dobni a Volvo, mellyel reményeik szerint feljebb tornázhatnák eladásaikat. A dologban könnyű szkeptikusnak lenni, már csak azért is, mert nehéz elképzelni egy harmonikus ötajtós C30-at.
2007. október 31. szerda 11:13 - Hírextra
Meglepő hírek szálingóznak a Volvo háza tája felől. A svéd márka egyik felsővezetője ugyanis azt nyilatkozta a napokban az Automotive News lapnak, hogy bővíteni kívánják a C30 kínálatát, még pedig nem mással, mint egy ötajtós kivitellel.

Azt ugyan Margnus Jonsson, a márka kutatásért és fejlesztésért felelős vezetője is elismerte, hogy a C30 ötajtós változata kevésbé lesz látványos a jelenlegi modellnél, a konkurencia láttán és a jobb eladások reményében azonban szükségszerűnek érzik bevezetését.



A kérdés csak az, hogy ki fog ötajtós C30-at venni, hiszen aki a praktikumot helyezi előtérbe, annak ott az ugyanúgy a P1 padlólemezre épülő S40, illetve V50. Ha pedig nem sikerül megtartani a C30 egyedi vonalvezetését, ami így látatlanban sajnos sanszosnak tűnik, akkor pláne senki nem fog ennek megvásárlásán agonizálni. A dolog annak fényében is meglepő, mivel a C30-ast - a márka eddigi hagyományait félresöpörve - kifejezetten a fiatal városlakóknak pozícionálták, akik többségének nincs szüksége a hátsó ajtóra, tehát minden valószínűség szerint nem ez fog látványosat lendíteni az eladásokon.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, mit sikerül kihozni ebből, és őszintén bízunk benne, hogy az ötajtós modell is a jelenlegihez hasonlóan harmonikus marad.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását