2024. április 20. - Tivadar

Rossz minőségű volt az adás

A frekvenciapályázatban és a szerződésükben szereplőnél kisebb körzetben, az elvárhatónál rosszabb minőségben továbbította a Rádió Q 99.5 műsorát az Antenna Hungária (AH) - indokolta Csiszár Jenő programigazgató az MTI-nek szerdán, miért függesztették fel
2007. október 31. szerda 15:09 - Hírextra

Ez volt az utolsó lehetőségünk; ha a korábbi feltételekkel sugárzunk tovább, hiteltelenné válunk hallgatóink és meglévő vagy potenciális szakmai és pénzügyi partnereink szemében - mondta.
Csiszár Jenő megjegyezte: fél év alatt nem sikerült elérni az AH-nál, hogy kocsirádiók automata keresője megálljon a Rádió Q 99.5-n.

Utalt arra: már csak azért is furcsa a helyzetük, mert az adó a közlekedés, a kultúra és a zene mellett épp a fogyasztóvédelem témáját kezeli hangsúlyosan.

A programigazgató közölte, adásukat éppen azért függesztették fel, hogy elterjesszék Magyarországon a minőségi és tudatos élet eszméjét, azt az elvet, hogy "a színvonalnak nem csupán az ígéretekben, hanem magukban a szolgáltatásokban is meg kell jelennie".

Az adó kedd este jelentette be, hogy mindaddig felfüggeszti adását, amíg "a szlogenjében ígért magas minőség feltételei nem biztosítottak".

Csiszár Jenő közlése szerint a leállásról még aznap tájékoztatták a médiahatóságot is, adásuk pedig a szünet idején az interneten továbbra is hallható

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását