2024. április 26. - Ervin

Sábesz miatt éjszakai foci

Bár még Andorrába is megy, nyilvánvalóan az izraeli vendégszereplés dönt az orosz futballválogatott sorsáról, amely majdhogynem éjszaka játssza november 17-i, Európa-bajnoki selejtezőjét Tel-Avívban.
2007. október 30. kedd 12:14 - Hírextra
Eredendően este nyolctól rendezték volna meg az összecsapást, ám a házigazdák 22 órára tolták ki a kezdést, vallási okokkal indokolva a szokatlan "éjszakázást".

A kétórás csúsztatás nyomán nagyon sok, vallását gyakorló szurkoló is ott lehet majd a Ramat-Gan Stadionban, hiszen az új mérkőzésidőpontra már véget ér a zsidó szombat, amely a vallási előírások szerint az első csillag feljöveteléig tart - szolgáltak magyarázattal az időpontváltozásról a vendéglátók.

A 2008-as Eb-re selejtező sorozatban a csoportban Horvátország áll az élen 26 ponttal Anglia (23) és Oroszország (21) előtt. A szigetországiaknak már csak a horvátok elleni meccsük van hátra, míg utóbbiak, akárcsak az oroszok, még kétszer lépnek pályára. A jövő évi kontinensviadalon az első két helyezett lehet ott a csoportból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását