2024. április 29. - Péter

Diana-per: lehet, hogy nem baleset volt?

A Diana hercegnő halálát vizsgáló párizsi per hétfői tárgyalásán szemtanúk egyértelműen azonosították annak a titokzatos Fiat Uno-nak vezetőjét, amelynek a sofőrje a gyanú szerint a balesetet okozta. Le Van Thanh a gyanú szerint nekiütközött autójával a D
2007. október 30. kedd 08:27 - Hírextra
Egymástól függetlenül ketten választották ki Thanh képét a bírósági tárgyaláson. A tanúk elmondták, hogy a baleset éjszakáján autójuk elé vágott egy fehér Fiat, melyet szerintük a volt biztonsági őr vezetett.

A hétfőn tett vallomások alapján a hatóságok szeretnék 10 év után tisztázni, hogy milyen szerepet játszott Diana és Dodi Al-Fayed halálában a fehér Uno. A szaúdi származású Al-Fayed család szerint a Fiat egyértelműen bizonyítja: nem baleset történt Párizsban. Szerintük a brit titkosszolgálat egyik ügynöke szándékosan vezette az Uno-t a Mercedesnek.

A 10 éve történt balesetben Diana hercegnő, barátja Dodi Al-Fayed és egyik alkalmazottuk vesztette életét. A Mercedes azután ütközött Párizs egyik alagútjában egy oszlophoz, hogy az autó ittas söfőrje nagy sebességgel menekült a Dianát állandóan követő lesifotósok elől.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását