2024. május 5. - Györgyi

Halálos baleset az autópályán

Több halálos áldozata és sérültje van annak a balesetnek, amelynek során hétfőn kigyulladt egy parafint szállító tartálykocsi az M3-as autópálya 110-es kilométerszelvényében Füzesabony és Mezőkövesd között - tájékoztatta az MTI-t a katasztrófavédelem.
2007. október 29. hétfő 13:09 - Hírextra

A Nyíregyháza felé haladó sávban történt baleset nyomán az M3-as autópályát mindkét oldalon teljes egészében lezárták - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Magyar Attila elmondta: a parafint szállító tartálykocsi azt követően gyulladt ki, hogy összeütközött egy másik teherautóval, majd még két személygépkocsi is beleszaladt a teherutókba. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a egri, mezőkövesdi, miskolci és a hevesi tűzoltók.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült elkerülni a vegyi anyag berobbanását. A műszaki mentés és a katasztrófa elhárítás délelőtt féltizenkettőkor történt balesetet követően délután fél egykor még tartott - tájékoztatott Magyar Attila.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását