2024. április 26. - Ervin
Általános iskolákban 183, a nappali oktatás munkarendje szerint működő középiskolában és szakiskolában pedig 182 napon kell a diákoknak beülniük az iskolapadba a következő tanév rendje szerint. A tanítás a hagyományoknak megfelelően szeptember 1-jén kezdődik.
2011. június 8. szerda 09:24 - HírExtra
A 2011/12-es tanévről szóló rendelet szerint az első tanítási nap 2011. szeptember 1-je csütörtök, az utolsó 2012. június 15-e péntek - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága szerdán.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint középiskolákban és a szakiskolákban a végzős évfolyam diákjai számára május 3-a lesz az utolsó tanítási nap, kivéve a Belügyminisztérium fenntartásában lévő szakközépiskolákat, ahol május 25, illetve a Honvédelmi minisztérium fenntartásában működő szakközépiskolákat, amelyekben június 1-je az utolsó tanítási nap.

A szakiskolákban, illetve a szakközépiskolák másfél, két és fél éves képzésében a tanulók január 13-ig járnak iskolába.

A következő tanév rendje szerint a szorgalmi idő első féléve január 13-ig tart, az iskoláknak január 20-ig kell értesíteniük a tanulókat, a szülőket az első félév eredményéről.

Az őszi szünet november 2-től november 5-ig, a téli december 22-től január 2-ig, a tavaszi szünet április 5-től 9-ig tart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását