2024. április 30. - Katalin, Kitti

Hőkamerával nyomulnak a zsaruk

Hőkamerával és éjjellátó készülékekkel figyelik a rendőrök, városőrök és határőrök a szegedi temetőket, míg nappal megerősített járőrszolgálat van a környéken. Mindenszentek közeledtével ugyanis megszaporodnak a gépkocsilopások a sírkertek közelében és a
2007. október 28. vasárnap 22:10 - Hírextra
Az egyenruhás rendőrök mellett civil ruhás nyomozók is vigyázzák Szegeden a temetőbe utazó hozzátartozók értékeit. A zsebtolvajok leginkább a tömegközlekedési járművek utasai, illetve a virágüzletek előtt sorban állók között vegyülnek el.

Sövényházy Edit a Szegedi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tanácsadója a Független Hírügynökségnek elmondta főként a vidékről érkezők nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy, ha nagyvárosban a kocsiban látható helyen értéket hagynak, akkor ezeket az autókat feltörhetik.

Idén hőkamerával és éjjellátóval is figyelik éjszakánként a temetőket, mert nagyon sok virágot lopnak el a sírokról is, ezeket később egy másik temető bejárata mellett újra eladják a tolvajok.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását