2024. május 22. - Júlia, Rita

Talmácsi pihen

Jövő vasárnap kiderül, hogy Talmácsi Gábornak sikerül-e ismét sporttörténelmet írnia: a 125 kcm-ben versenyző magyar motoros az utolsó, valenciai futam előtt tíz ponttal vezeti a világbajnoki pontversenyt legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel előtt
2007. október 26. péntek 14:20 - Hírextra
"Gábor kikapcsolódik, pihen a családja körében, motorozásról egyelőre szó sincs. Szerdán indulunk Valenciába" - mondta az MTI-nek Stefano Favaro, a magyar klasszis menedzsere.

A magyar versenyző két éve, pályafutása legjobbjaként - a KTM nyergében - a harmadik volt a vb-n, idén legrosszabb esetben is ezüstérmes lesz.

Talmácsit 2007-ben három alkalommal intették le elsőként, ötször volt második és egyszer harmadik. A legutóbbi versenyen, a malajziai GP-n toronymagasan győzött.

A vb-pontverseny állása az utolsó futam előtt: 1. Talmácsi Gábor (Aprilia) 262 pont, 2. Hector Faubel (spanyol, Aprilia) 252, 3. Kojama Tomojosi (japán, KTM) 186
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását