2024. május 2. - Zsigmond

Lendvai vizsgálatot kér önmaga ellen

Vagyonosodási vizsgálatot kér maga ellen Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője, ugyanolyat, amilyet Orbán Viktor Fidesz-elnök vonatkozásában elrendeltek. Ezt a szocialista politikus jelentette be pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
2007. október 26. péntek 12:47 - Hírextra
A törvényesség lényegével szembenállónak tartjuk, hogy a Fidesz két politikusa személyes és politikai sérelemnek tekinti az adóhatóság vizsgálatát, amelyre ezekben a hetekben 13 ezer magyar állampolgár esetében kerül sor - közölte Lendvai Ildikó. Előző napon Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője számolt be arról, hogy az APEH vagyonosodási vizsgálatot rendelt el Orbán Viktor és Kubatov Gábor, az ellenzéki párt pártigazgatójával szemben.

Lendvai Ildikó úgy fogalmazott, hogy nem tudja, ez megnyugtatja-e a fideszes politikus kollégáit, de ő ugyanazt, vagy még szigorúbbat kér, mint amivel Orbán Viktornak szembe kell néznie.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását