2024. május 10. - Ármin, Pálma

Képviselők ásták a sírt

Pusztaottlaka helyhatósági testülete ásta a sírt, és helyezte el végső nyughelyén azt a nemrég elhunyt asszonyt, akinek férje nem tudta kifizetni a temetés költségeit - írta pénteki számában a Magyar Nemzet.
2007. október 26. péntek 09:34 - Hírextra

A falu vezetősége segélykiáltásnak szánja a gesztust: a kis községekben lakók és az értük felelős helyhatóságok is lassan felélik minden tartalékukat - olvasható a lapban.

Szégyellik magukat az emberek, hogy ilyen helyzetbe kerülhetett valaki a faluban, pedig nem ők a hibásak, hanem az a kormányzat, amelyik ötödik éve veszi ki a pénzt a zsebünkből – közölte a lappal Simonka György, a Békéscsabához közeli Pusztaottlaka polgármestere.

A pusztaottlakai polgármester szerint a kormány a pénzmegvonásokkal arra ösztönzi a kis falvakat, hogy szüntessék meg az önállóságukat, és csatlakozzanak valamelyik környékbeli település önkormányzatához. Az új egységbe kényszerített települések viszont egymással kezdenek civódni azon, hogy melyiknek jut a forrásokból - olvasható a Magyar Nemzetben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását