2024. április 30. - Katalin, Kitti

Új támogatót kapott a vízilabda

A világ legnagyobb mobiltelefonos cége is beállt a magyar vízilabda támogatói közé: a Vodafone Magyarország a nagyválogatottak mellett az utánpótlást is segíti.
2007. október 25. csütörtök 13:12 - Hírextra
Az egyelőre a jövő nyári, pekingi olimpiáig szóló megállapodást csütörtökön írta alá Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója és Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

A remélt sikeres ötkarikás szereplést követően meghosszabbítani szándékozott szerződés értelmében a világcég a két nemzeti csapaton, a Kemény Dénes irányította férfi- és a Godova Gábor vezette női válogatotton kívül az immár Vodafone Sulipóló néven futó országos diákpóló-bajnokságot is támogatja. A vállalat nevét viseli majd az idén decemberben rendezendő Magyar Kupa és az a nemzetközi torna is, amelyet februárban, a nők olaszországi olimpiai kvalifikációs viadala előtt bonyolítanak le a magyar és további három nemzeti együttes részvételével.

Beck György elmondta, hogy a Forma-1 és a labdarúgó Bajnokok Ligája mellé kerestek szponzorálásra érdemes magyar sportot is, amely egyértelműen a vízilabda lett.

Martin György abbéli reményének adott hangot, hogy a férfiak után, akik könnyedén biztosították helyüket a pekingi nyári játékok résztvevői között, sikeres kvalifikációval a női válogatott is kijut a jövő augusztusi ötkarikás tornára.

A sajtótájékoztatóval egybekötött szerződéskötés keretében jelentették be, hogy a Vodafone Magyarország arca, vagyis a céget népszerűsítő-megjelenítő választottja Kásás Tamás, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó lesz, akivel külön egyéni szponzorációs megállapodást írtak alá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását