2024. május 2. - Zsigmond

Fidesz: durva támadás Sólyom ellen

Balog Zoltán fideszes képviselő szerint a kormánypártok rendkívül durva támadást intéztek a köztársasági elnök ellen. Erről csütörtöki közleményében írt az ellenzéki képviselő.
2007. október 25. csütörtök 14:31 - Hírextra
A parlament emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának elnöke úgy fogalmazott: egy éve azt tapasztalják, ha bárki fel meri emelni szavát a tavaly őszi brutális rendőri erőszak miatt, akkor a kormány és a kormánypártok minősíthetetlen és agresszív vádaskodásainak céltáblájává válik.

Ez a mostani támadás az államfőt vette célba, "de igazából azokat az ártatlan áldozatokat érte el, akiket tavaly ősszel rendőrruhába bújt brutális verőlegények vertek meg, és akik a mai napig nem kaptak sem jogi, sem anyagi, sem erkölcsi elégtételt a történtek miatt" - írta az ellenzéki politikus.

Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter csütörtökön, napirend előtti felszólalásában a parlamentben azt mondta: hibás volt a köztársasági elnöknek a tavaly októberi zavargásokkal kapcsolatos helyzetértékelése."Szükséges rámutatnom arra, hogy sajnálatos módon a köztársasági elnöknek a helyzetértékelése, a kiindulási pontja ezekben a kérdésekben hibás" - fogalmazott a miniszter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását