2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az APEH vizsgálja Orbánt és Kubatovot

Vagyonosodási vizsgálatot rendelt el az adóhatóság Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével, és Kubatov Gábor pártigazgatóval szemben - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2007. október 25. csütörtök 12:36 - Hírextra
A kormányszóvivő ugyan tagadta, hogy a miniszterelnök politikai célokra használna fel állami hatóságokat a vele nem rokonszervező emberek és politikai vetélytársai elcsendesítése vagy megfenyegetése érdekében, erre azonban az élet rácáfolt, hiszen az APEH Közép-Magyarországi Regionális Igazgatósága öt évre visszamenőleg rendelt el vagyonvizsgálatot a Fidesz elnökével és pártigazgatójával szemben - fejtette ki Szijjártó Péter.

A Fidesz szóvivője hozzátette: az októberi keltezésű levelek sorszámai érdekes módon egymás után következnek. Mint elhangzott, az ellenzéki párt áll a vizsgálatok elébe, és mindenkit megvéd, akivel szemben a hatalom ilyen módon akar eljárni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. október 25. 23:46
Szíjjártó szerint a Fidesz mindenkit megvéd, akivel a hatalom ilyen módon jár el.
Milyen módon? Nagyon helyes, ha az APEH vizsgálatot tart az ún. politikai elit körében is. Csak - attól tartok - nem lesz semmi eredménye. Ugyanis Orbán és ügyvéd barátai a jog megkerülésére használják jogi tudásukat.
(Eszembe jutott, hogy Orbánék idején milyen módszereket alkalmaztak, pl. Juszt Lászlóval szemben, akihez kiszálltak, elvitték a számítógépeit és tönkretették a vállalkozását.
thurvj97
2007. október 25. 12:57
Ideje már,hogy nem élveznek törvényfelettiséget az érintettek. Remélem a tokaji ügyek is tisztázásra kerülhetnek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását