2024. május 2. - Zsigmond

2,5 millió Pandáért

Két és fél millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki Kökényesi Antal, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az emődi kislány megtalálása érdekében - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t csütörtökön.
2007. október 25. csütörtök 13:15 - Hírextra
Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője emlékeztetett arra, hogy a Panda becenevű, alig kétéves kislány ez év szeptember 4-én a déli órákban tűnt el a Borsod megyei Emőd egyik családi házának udvaráról, eddig ismeretlen helyre. A gyermek keresését a rendőrség a közigazgatási eljárás szabályai szerint a továbbiakban is folytatja.

A miskolci rendőrkapitányság munkatársai kiemelt ügyként kezelik a kislány eltűnését, minden újabb használható információra fokozott figyelmet fordítanak. Az összes reményteljes lehetőséget megragadva továbbra is számítanak és igénybe veszik a társszervek és a lakosság segítő támogatását, bízva abban, hogy a keresés eredménnyel zárul - fűzte hozzá.

A szóvivő arról is beszámolt, hogy a díjkitűzés visszavonásának jogát a rendőrség fenntartja.
A rendőrség közlése szerint korábban ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány a Budapesten, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődön eltűnt kisgyerekek után. Ezt az összeget visszavonták október közepén, miután megtalálták az augusztus elején eltűnt kisfiú holttestét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon az emődi Panda felkutatása érdekében továbbra is működik a körözési csoport.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását