2024. május 4. - Mónika, Flórián

50 előállítás kedden

Sérültek nem voltak, de 53 tüntetőt előállítottak a kedd esti zavargások közben és után. Őrizetbe nem vettek senkit. A napokban még lehetnek zavargások. Mindezt Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatója mondta el az RTL
2007. október 24. szerda 10:36 - Hírextra
Kedd este a Parlament közvetlen közelében, az Alkotmány utcánál oszlattak a rendőrök. A tömeget a Bajcsy-Zsilinszky utca felé szorították ki, könnygázt is bevetettek. Miután a tüntetők közül üvegeket, petárdákat dobáltak feléjük. Garamvölgyi László azt is elmondta, hogy a rendőrségnek vannak információi arról, hogy szélsőségesek a következő napokban még további zavargásokra készülnek, részleteket nem mondott.

A kormányellenes tüntetések két vezéralakjáról is beszélt az ORFK kommunikációs igazgatója. Toroczkai Lászlót őrizetbe vették, először a Gyorskocsi utcai fogdába, majd onnan a szekszárdi börtönbe vitték, mert attól tartottak, hogy társai megrpóbálják kiszabadítani. Budaházi György elvileg ott sem lehetett volna a hétfői demonstráción, mert lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellene, mégis ott volt. Garamvölgyi László azt mondta, hogy vele szemben nem intézkedhettek. Pusztán jelentést készítenek arról, hogy mi történt, ezt a jelentést pedig elküldik a bíróságnak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását