2024. május 2. - Zsigmond

Szültésnapot ünnepel az Old Boys

Péntek esti Petőfi Csarnokban tartandó koncertjén ünnepli születésnapját az Old Boys együttes. Az együttes vezetője, Szidor László szerint fiatalokat is bevonnak a programba és különleges blokkal igyekeznek majd kedvébe járni közönségüknek.
2007. október 22. hétfő 11:43 - Hírextra

Bár ez a születésnap nem kerek - 28 éve alakult a zenekar - ebből az eseményből mindenképpen hagyományt szeretnénk csinálni. A korábbi évektől eltérően most nem sztárokat hívunk a színpadra, hanem rock and rollt kedvelő fiatalokat - mondta az MTI-nek a népszerű zenekar vezetője. Szidor egyelőre nem volt hajlandó elárulni, hogy mi szerepel majd a születésnapi meglepetésben, a különleges összeállításban.      

Igazi fergeteges házibuli-hangulat lesz ezen az estén a PeCsában - ígérik a szervezők is. Az ismert slágerek az ötvenes, hatvanas és hetvenes évekből ezúttal sem maradnak el. Ugyanakkor nem "ragad le" egyetlen műfaj mellett az Old Boys, hiszen a rock and roll és a beat mellett lesznek rhythm and blues, soul-számok is, mint minden más koncertjükön. A dalokat igyekeznek minél jobban közelíteni az eredeti számokhoz.

Aki számára nem ismert, a zenekart 1979-ben alakította Szidor László. Vannak még alapító tagok: itt játszik a kezdetektől Vadász Ferenc gitáros-énekes, Szabó György énekes és Sebesi József billentyűs. Tagjai a hatvanas-hetvenes években ismert zenekarokban léptek fel.  
   

Bár nem volt  alapító tag, hosszú éveken át játszott az Old Boysban Fülöp Ervin, aki idén hunyt el. Mint Szidor László fogalmazott, zenésztársuk halála beárnyékolta egész évüket, s természetesen ezen az estén is megemlékeznek majd róla.

  Az Old Boys közel harminc év alatt több mint 5000 koncertet adott és  kilenc lemezt jelentetett meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását