2024. április 19. - Emma

Clooney menedzser lesz

George Clooney hollywoodi filmsztár egy svájci energetikai cég igazgatótanácsának tagja lesz, amelynek alapítója Nicolas Hayek, a Swatch óragyár elnöke - jelentette be szombaton maga a svájci milliárdos.
2007. október 21. vasárnap 09:07 - Hírextra

A cégnek, amely környezetbarát technológiákat fejleszt ki autómotorokhoz, az a célja, hogy csökkentse a széndioxid-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást - mondta Hayek a Berner Zeitungnak adott interjúban.

Clooney mellett az igazgatótanács tagja lesz Claude Nicollier svájci űrhajós is.
Stan Rosenfield, Clooney szóvivője megerősítette az értesülést.

"Először haboztam Al Gore és Clooney között" - mondta Hayek. Mind mondta, végül azért nem a volt amerikai alelnök mellett döntött, mert nem tudta, hogy Gore indul-e az amerikai elnökválasztáson.
Az új vállalat székhelye a nyugat-svájci Bielben lesz, és a különböző részlegei a környezetbarát hidrogéngyártás, napenergia és üzemanyagcellák területén végeznek kutatás-fejlesztést.

Nicolas Hayek, a világ legnagyobb óragyárának (a Swatch nettó jövedelme 827 millió svájci frank volt 2006-ban) elnöke elmondta, hogy ő áll majd új vállalat igazgatótanácsának élén is. Azt nem közölte, hogy az új cég mikor kezdi meg működését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását