2024. május 19. - Ivó, Milán

Pfeiffer megrémült magától

Kis híján sokkot kapott Michelle Pfeiffer, amikor megnézte saját magát a hamarosan a mozikba kerülő Csillagporban. "Amikor megláttam magam, először sírni kezdtem. Teljesen megzavarodtam" - mondta a hollywoodi színésznő arról a szerepről, amelyben egy több
2007. október 18. csütörtök 07:59 - Hírextra
Michelle Pfeiffert elmondása szerint az elején szabályosan sokkolta a látvány. "Különösen akkor, amikor sminkeléskor a fél arcom vén volt, a másik fele pedig olyan, mint most. Pontosan láthattam a tükörben, hogy hova tartunk, és ez nem annyira tetszett" - mesélte a 49 éves filmsztár.

Michelle kérdésre válaszolva szerényen megjegyezte: nem tud arról, hogy a világ egyik legszebb színésznőjeként tartanák számon, de mint mondta, "nagyszerű lenne, ha így lenne". Szépsége titkát abban látja, hogy figyel magára. Szerinte egészségesen kell táplálkozni, és mozogni kell. "Ezen kívül kell valaki, aki gondoskodik a jó fényekről és aki tényleg elragadó sminket készít" - tette hozzá (ön)ironikusan.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását