2024. május 5. - Györgyi

Nincs fapados Bukarestbe

Megszüntette a Bukarest és Budapest közötti repülőgépjáratait a Wizz Air lengyel-magyar fapados légitársaság. Októbertől Romániában már csak Marosvásárhelyről szállnak fel a magyar fővárosba tartó gépek.
2007. október 18. csütörtök 12:01 - Hírextra

A légitársaság nem tartotta szükségesnek utazóközönségét is értesíteni a változásokról, így aki szeptembert követően tervezett Budapestre repülni, foglaláskor döbbenhetett rá, hogy más, drágább társaságot vagy egyéb közlekedési eszközt kell választania - írja csütörtöki számában a bukaresti Új Magyar Szó.

A magyar illetve a román főváros közötti járatokat alig háromnegyed évig működtette a fapados légitársaság, és most a kihasználatlanságra hivatkozva szüntette meg. "Tény, hogy a Bukarest-Budapest járatunk nem volt egy szupersztár" - nyilatkozta az Új Magyar Szónak Kázmér Natasa, a Wizz Air kommunikációs igazgatója.

A z utazóközönség tájékoztatásának mellőzését a Wizz Air azzal indokolta, hogy "nem egyik napról a másikra szüntette meg a járatot, hanem a szezon lejártával".

A Wizz Air augusztus végén bejelentés nélkül törölte a Bukarest - Róma járatát, emiatt százhatvan felháborodott utas botrányt csapott a repülőtéren.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását