2024. május 12. - Pongrác

Sumi nem megy ki a ringre

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher pontosan tudja, mekkora nyomás nehezedik egy versenyzőre a végső győzelemről döntő futam előtt, s nagyon örül, hogy ezúttal otthonában, a díványáról figyelheti a 2007-es szezon csúcspontját, a vasárna
2007. október 18. csütörtök 16:04 - Hírextra

"A dél-amerikai verseny nagyszerű csata lesz" - mondta a tavaly visszavonult német klasszis, aki 1994-ben, 1995-ben, 2000-ben, 2001-ben, 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben bizonyult a legjobbnak az autósport elitkategóriájában.

Az idei vb-címért még hárman - a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), csapattársa, a tavaly és tavalyelőtt győztes spanyol Fernando Alonso és a finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) - vannak versenyben.
"Tisztán emlékszem, hogy mekkora feszültséget jelent egy ilyen hétvége és őszintén szólva nagyon boldog vagyok, hogy most nyugodtan, otthonról figyelhetem az eseményeket" - tette hozzá a Forma-1 történetének legeredményesebb pilótája.

"Természetesen a csapatomnak és Kiminek szurkolok" - jelentette ki Schumacher, aki karrierje befejeztével a Ferrari tanácsadója lett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását