2024. április 26. - Ervin

Lesz azonosító a rendőrökön

Október 23-án egyetlen rendőr sem vihet magával az utcára olyan eszközöket, ami nincs rendszeresítve az állománynál az ünnepségek biztosításához - ez az utasítása a budapesti rendőrfőkapitánynak. Tóth Gábor leszögezte, hogy az utcán csak szabályosan azono
2007. október 18. csütörtök 09:33 - Hírextra

Október 23-án egyetlen rendőr sem vihet magával az utcára olyan eszközöket - például zsebkést -, ami nincs rendszeresítve az állománynál az ünnepségek biztosításához - ez az utasítása a budapesti rendőrfőkapitánynak. Tóth Gábor a Magyar Hírlapnak adott interjújában azt is leszögezte, hogy az utcán csak szabályosan felszerelt, jól látható azonosítószámot viselő rendőrök lesznek jövő kedden. A rendőrfőkapitány szerint az egyenruhások nem mérlegelhetnek akkor, ha be nem jelentett demonstrációt tartanak valahol, legyen békés vagy sem: a hatályos szabályok szerint fel kell azt oszlatniuk - ha nem így tennének, a rendőrség maga követne el törvénysértést. Tóth Gábor beszélt arról is, hogy az ő munkájába a politika eddig nem szólt bele, és biztos benne: most sem fog. A főkapitány hangsúlyozta, hogy amit tesz, azért vállalja a felelősséget.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását