2024. május 18. - Erik, Alexandra

Felébe kerül a cégeknek az ajándék utalvány

Jelentős megtakarítást érhet el az a cég, amely az év végi ajándékozásra szánt összegét Top Premium ajándékutalványba adja – mondotta Arnaud Erulin, az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
2007. október 16. kedd 13:49 - Hírextra
A minimálbér 10 százaléka, azaz az évente háromszor adómentesen adható 6.550, összesen 1 9 . 6 50 Ft, ez év végéig megtöbbszörözhető, úgy, hogy ez nem jelent további adófizetési kötelezettséget sem a munkáltatónak, sem a munkavállalónak. Amennyiben egy cég úgy dönt, hogy az éves adómentes keretet meghaladóan ajándékozza alkalmazottait - a közeli hozzátartozók nevére is igényelhet ajándékutalványt. Így az adómentesen adható ajándékutalvány összege elérheti akár az 50 -100 ezer forintot is. Ez az összeg nem tartozik bele az adómentes természetbeni juttatások éves 400.000 Ft-os keretébe.

A Top Premium ajándék utalvány nemcsak munkavállalóknak, de üzleti partnereknek és alvállalkozóknak is adható adómentesen vagy természetbeni juttatásként. Az Accor Services igazgatója szerint az ilyen utalványt ajándékozva akár 60 százalékos adó megtakarítás érhető el a bérben történő kifizetéshez képest. A Top Prémium utalványokat több mint 20.000 üzletben fogadják el , és amellett hogy a készpénzzel történő fizetés rugalmasságát biztosítja, egyes akciós üzletekben akár 15%-kal többet érnek az utalványok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását