2024. március 29. - Auguszta

Tombola a felvételizők között

Laptopot nyerhetnek a győri egyetemre jelentkező diákok, és díjazzák a legmagasabb pontszámú felvételizőt, valamint a legtávolabbról érkező hallgatót is. A Széchenyi István Egyetem a következő tanévtől új szakokkal is bővíti képzési kínálatát.
2007. október 14. vasárnap 14:27 - Hírextra
Az Universitas-Győr Alapítvány ötödik alkalommal hirdeti meg a jelentkezőket motiváló programját. Aki nappali képzésre jelentkezik 2008-ban a Széchenyi István Egyetemre, felveszik, beiratkozik, és elkezdi tanulmányait, részt vehet egy sorsoláson. A díj ismét 3 notebook lesz. A 10 legmagasabb pontszámmal bejutó hallgató 50-50 ezer Ft kezdési támogatást kap, míg a legtávolabb lakó 10 hallgató az 1. évre havi 5 ezer Ft közlekedési hozzájárulásban részesül. A sorsolás hagyományosan 2008. szeptember elején, a tanévnyitó ünnepségen lesz.

A következő tanévben újabb szakokkal bővül a győri Széchenyi István Egyetem
képzési kínálata. A tervek szerint 2008. őszén indul a kommunikáció és médiatudomány szak, vizuális kommunikáció szakiránnyal. 2008. februárjától keresztféléves képzésben a mérnöktanár és a mérnök informatikus mesterszakokat indítja az egyetem - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Winkler Csaba a Széchenyi István Egyetem titkárságvezetője.

Az új szakokkal, az egyetem további képzési formáival és a jelentkezőknek szóló akcióval kapcsolatos részletekről is tájékoztatást adnak a győri Városi-Egyetemi Csarnokban október 16-án, a nyitott kapuk program sorozaton.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását