2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ismeretterjesztés a sportról

Megjelent a gyermekeknek szóló Mi micsoda ismeretterjesztő sorozat sportról szóló kötete, amelynek bemutatóján Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos is részt vett.
2007. október 13. szombat 20:49 - Hírextra

A 60 oldalas, színesen illusztrált könyv 24 ötkarikás sportág rejtelmeibe vezeti be az ifjú olvasókat, akik számos érdekességet, kuriózumot is megtudhatnak ezekről a sportágakról, illetve legjobb magyar képviselőikről, így például Kovács Katalinról is.

"Több ilyen könyvre és rendezvényre lenne szükség, hogy felkeltsék a gyerekek érdeklődését a sport, a rendszeres testmozgás iránt. Ez a kötet arra mindenképpen jó, hogy egy-egy sportág alapjaival megismerkedjenek a gyerekek és ha ezáltal kedvet kapnak hozzá, akkor maguk is megtapasztalják a sport örömeit, szépségeit" - mondta a 2004-ben, Athénban Janics Natasával párosban aranyérmes klasszis, aki pályafutása során összesen 23 világbajnoki címet nyert.

A Gergelics József (MTI) által lektorált könyv 2650 forintos áron kapható.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását