2024. április 19. - Emma

Nem volt jogosítványa a a halált okozó sofőrnek

Nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki a jelenlegi vizsgálat adatai szerint két ember halálával és három súlyos sérülésével végződött közúti balesetet okozott csütörtökön a 41-es számú főút Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán - közölte a rendőrsé
2007. október 12. péntek 12:10 - Hírextra

Az 57 éves mándoki lakos nem rendelkezett jogosítvánnyal, ráadásul egy forgalomból már kivont személygépkocsival közlekedett a főút Apagy és Levelek közötti részén, amikor eddig még tisztázatlan okból lehajtott a padkára, majd a baloldali sávba áttérve nekiütközött a szemben szabályosan közlekedő autónak - mondta Fülöp Gergely, a szabolcsi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A főhadnagy emlékeztetett rá: a baleset okozó sofőr mellett ülő felesége, valamint a vétlen kocsi egyik utasa, egy 46 éves leveleki asszony a helyszínen életét vesztette.

A szabályosan közlekedő autó másik utasa, egy 20 éves lány életveszélyes, míg vezetője, egy 25 éves nő, illetve a vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi is súlyos sérüléseket szenvedett.
A jogosítvány nélkül vezető férfi ellen büntetőeljárás indult; a baleset körülményeinek tisztázásába a rendőrség szakértőket is bevon - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását