2023. június 2. - Kármen, Anita

Eszméletlenre vertek egy orvost

Annyira megverték, hogy eszméletét vesztette egy orvos Budaörsön, a helyi rendelőben. Támadója azért kezdte ütni, mert a doktor nem volt hajlandó őt soron kívül megvizsgálni. Mindez még múlt szerdán történt, a rendőrség azonban csak most hozta nyilvánossá
2007. október 12. péntek 16:45 - Hírextra
A budaörsi egészségházban egy szakorvoshoz soron kívül akart bejutni két beteg. A doktor azonban nem engedte őket előre, hanem azt mondta, hogy várják ki a sorukat. Az egyik férfi ekkor bedühödött és kétszer is megütötte az orvost, aki súlyosan megsérült, néhány percre az eszméletét is elvesztette. Az agresszív beteg ezután elfutott.

A Budaörsi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást. A keresett férfi 35 év körüli, 170-180 centiméter magas, erős, sportos testalkatú - olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Nemrég hasonló rendelői vita történt Csepelen is, ott azonban éppen az orvos támadt az egyik betegre. A megütött férfi beszámolója alapján a folyosón vitatkoztak össze, amikor a doktor lefejelte.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását