2024. április 18. - Andrea, Ilma

A Magosz kiállt a lemondó képviselő mellett

A Magosz közleményben fejezte ki megdöbbenését a szervezet országgyűlési képviselőjéről, Kispál Ferencről (Fidesz) megjelent pénteki sajtóhírek miatt.
2007. október 12. péntek 22:56 - Hírextra

"A Magosz megdöbbenve tapasztalja, hogy a baloldali liberális média és az MSZP szócsöve, a Népszabadság nevű napilap miként próbálja lejáratni mondvacsinált vádakkal és manipulált mobiltelefon-felvételekkel a Magosz országgyűlési képviselőjét, Kispál Ferencet" - írta közleményében Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója. Hozzátette: a képviselő a valótlan állítások miatt jogi úton fog elégtételt venni a napilapon és minden médiumon, amely részt vesz a lejáratásban.

Budai Gyula annak ellenére kérte ennek közlését, hogy tudomása volt arról: Kispál Ferenc időközben beismerte hibáját és lemondott képviselői mandátumáról.

A Népszabadság azt írta, hogy Kispál Ferenc egy mobiltelefonnal rögzített felvétel szerint parlamenti padtársa helyett is megnyomta a szavazógombot több alkalommal, még júniusban.

A lap birtokába jutott képsor tanúsága szerint a parlament egyik júniusi ülésnapján a képviselő, miután felhangzott a frakcióvezetők utasítása a szavazásra, megnyomta saját szavazógombját, majd a tőle balra ülő Nagy Sándor fideszes képviselőét is, egymás után többször. A felvételen látszik, hogy padtársa nincs a közelben, ellenben a parlamenti jegyzőkönyvek tanúsága szerint Nagy Sándor éppen ugyanúgy voksolt, mint Kispál Ferenc - és a többi fideszes képviselő - olvasható az újságban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását