2024. április 29. - Péter

Mick Jagger a humoristák csapdájában

Jacques Chirac francia elnök és utódja, Nicolas Sarkozy után a héten Mick Jagger került a telefonos beugrató québeci humoristák csapdájába.
2007. október 11. csütörtök 19:58 - Hírextra

A tréfacsinálók közleményben jelentették be, hogy egyikük több percen át beszélgetett telefonon a Rolling Stone sztárjával, magát Stephen Harper kanadai kormányfőnek kiadva.

A beszélgetésben, amelyet a két humorista csütörtöki műsorára tűzött egy montreali rádióban, az ál-Harper azt közölte a sztárral, hogy a kanadai érdemrenddel kívánja kitüntetni.

A humoristák egyike, Marc-Antoine Audette a francia és angol nyelvet váltogatva beszélt az énekessel, s közben a Rolling Stones dalaiban elhangzó szavakat fűzött a beszédébe. Mick Jagger nem kapcsolt, de miután beszélgetőtársa felfedte a trükköt, közölte: rájött, hogy beugratás célpontja lett.

A humoristák céltábláján korábban Britney Spears és Paul McCartney popénekesek, valamint Bill Gates, a Microsoft alapítója is szerepelt. 2006 januárjában Jacques Chirac francia köztársasági elnökkel, majd 2007 májusi megválasztása után utódjával, Nicolas Sarkozyvel beszélt telefonon az ál-miniszterelnök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását