2024. május 4. - Mónika, Flórián

Letisztult stílus, új díszek

Az egész családot felöltöztetni kívánó ruházati üzlet nyílt meg a ferihegyi új kereskedelmi parkban csütörtökön.
2007. október 11. csütörtök 16:51 - Hírextra

A több országban jelenlévő Vögele eddig Magyarországon főleg vidéken terjeszkedett: Dunaújváros, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Szekszárd, Veszprém, Pápa, Mosonmagyaróvár, Siófok, Miskolc és Zalaegerszeg után a vecsési Market Centrál Ferihegy kereskedelmi parkban nyílt meg több mint ezer négyzetméteres új boltjuk. A Charles Vögele Európában mintegy 816 üzletet működtet.

Női kollekciójukat idén a letisztultság, szűkebb nadrágok, rövidebb szoknyák, bővebb felsők, újfajta díszítések jellemzi.

Általában elmondható, hogy a díszítések visszafogottabbá váltak, a rátétek és hímzések kora lejárt. Kedveltek viszont a redők, visszahajtások, tűzések és nyomatok.

A férfikollekcióra az elegancia, jó szabás és ápolt benyomás jellemző. Klasszikus összhatás, csipetnyi lezserség - ez áll az öltönyökre és a zakókra. A nyakkendők újból szerephez jutnak. Szűkebben szabottak az ingek, rövidebbek a zakók. A jelszó a jól ápolt lezserség.

A gyermekruhák tervezőit viszont Kína, valamint a Marie Antoinette című film inspirálta elsősorban. A stílusok keverése, a rockzene és a sportos utcai viselet, és nyolcvanas évek ihlették a a nagyobbacskák ruháit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását