2024. május 3. - Tímea, Irma

Szóbuborékok a színházban

Képregénykiállítás nyílik szombaton Ócsán, vasárnap Budapesten képregénybörzét rendeznek. Az Uránia Nemzeti Filmszínházban a képregényes szakma október 28-án megünnepli az Animáció Világnapját.
2007. október 10. szerda 15:09 - Hírextra
Képregénykiállítás nyílik szombaton délután 3 órakor Ócsán, az Egressy Gábor Művelődési Házban, utána beszélgetés lesz a meghívott képegényrajzolókkal.

Bayer Antal, a Magyar Képregénykiadók Szövetségének elnöke elmondta az MTI-nek, hogy erre az alkalomra jelenik meg Dönti Károly A Damokosok és más képregények című kötete, amelyet a szerző a helyszínen dedikál.

Budapesten, a IV. kerület Munkásotthon utca 3. alatti Általános Iskolában pedig vasárnap 10 órától képregénybörzét tartanak és ebből az alkalomból több újdonságot is bemutatnak, mint például Vass Mihály Tinglitangó vagy Dönti Károly A Damokosok című kötetét. A börzére megjelenik a Roham című képregénymagazin őszi száma is.

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban a képregényes szakma október 28-án megünnepli az Animáció Világnapját - tette hozzá Bayer Antal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását