2024. április 23. - Béla

Arpadné lesz Uma Thurman

A 37 éves filmsztár kezét 44 éves millárdos pasija, a Svájcban élő Arpad Busson kérte meg. A hollywoodi díva állítólag legalább annyira meglepődött a lánykérésen, mint amennyire megörült annak, és természetesen rögtön igent mondott. a bankár kérdésére.
2007. október 10. szerda 07:58 - Hírextra
"Csak néhány hónapja vannak együtt. De Arpad nagyon rákattant arra, hogy a lehető leggyorsabban lecsapjon Umára. Nagyszerű párost alkotnak és nagyon szerelmesek egymásba" - mondta az immár jegyespár egyik barátja a Post Chronicle című lapnak. Az esküvő idejéről, helyéről és módjáról még semmi nem szivárgott ki.

Uma és Arpad - akinek csak keresztneve magyar, édesanyja magyar mostohaapja után kapta azt - júliusban ismerték meg egymást egy olaszországi partin. A színésző korábban három évig járt a - tényleg magyar származású - hotelmilliárdossal, Andre Balazzsal.

Arpad Busson sem ismeretlen a bulvármédia számára: ő tíz évig járt a topmodell Elle Machphersonnal, akivel két közös gyerekük született.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását