2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hazudott vagy tévedett Orbán?

Orbán Viktor, "az ember, aki sohasem hazudott, most ismét lebukott" - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI-nek annak kapcsán, hogy az Európai Néppárt (EPP) szóvivője szerint a párt nem támogatja Tőkés László független európai parlamenti ké
2007. október 9. kedd 07:21 - Hírextra

A Fidesz elnöke hétvégi erdélyi körútján arról biztosította a határon túli magyarságot, hogy az Európai Néppárt támogatja Tőkés László független európai parlamenti képviselőjelöltet - idézte fel a kormánypárti politikus.

Nyakó István azt mondta: az őszinteségi roham csak egy napig tartott, mivel a néppárt szóvivője megcáfolta Orbán Viktort, kijelentette, hogy nem támogatják Tőkés Lászlót.
"Ezzel az életrajz tovább bővült: igazmondó Orbán Viktor megint lebukott" - fogalmazott az MSZP szóvivője.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, az Európai Néppárt alelnöke szombaton Nagyváradon azt mondta: személyes részvétellel segíti a Fidesz Romániában Tőkés László független európai parlamenti jelölt választási kampányát. A magyar ellenzéki párt politikusai annyiszor mennek majd Erdélybe, ahányszor a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke hívni fogja őket.

Orbán Viktor közölte azt is: az EPP is támogatja Tőkést a romániai európai parlamenti választáson.
Javier Jiménez, az EPP szóvivője, akit a Maszol.ro (az Új Magyar Szó című bukaresti napilap online változata) idézett, azt nyilatkozta hétfőn: "Nem ismerem Orbán Viktor (Fidesz-elnök) kijelentését, de annyit mondhatok: bármilyen választásról is legyen szó, az EPP csak azokat a jelölteket támogatja, akiket valamelyik tagpártunk jelöl".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását