2024. április 29. - Péter

Tervek mint hósipkás csúcs

Lesz birkaperkelt, élőzene, hölgyválasz, veteránok. A Magyar Szocialista Párt 18. Születésnapi rendezvényén veteránokból voltak a legtöbben. A fiatalok nyilván akadályoztatásuk miatt maradtak távol.
2007. október 8. hétfő 09:30 - Tálos Lőrinc
Az ünnepi műsorszám egy rövid, József Attila idézetekkel tarkított filmösszeállítással kezdődött, amiből kiderült, hogy a párt története sikersztori, választást még nem vesztettek és mindenben élvezik a nép bizalmát. Nyers Rezső, a szocialisták első elnöke beszédét a tavalyi Húzzunk bele! Kampányszlogenre fűzte fel. Hangsúlyozta a „pénzzel élni és nem visszaélni képes fiatalok" szerepét a pártban. Kovács László szentimentálisan udvarolt közönségének, jelezve mennyire hiányoznak neki a messzi Brüsszelben. Lendvai Ildikó és Gurmai Zita szintén bókokkal kívánt a tagságba lelket önteni. A „mennyire jók vagytok, mennyire jók vagyunk" tematika hiányérzetet keltő volt. Nem kellett sokáig várnunk. Gyurcsány Ferenc belecsapott a lecsóba. Teljes beszéde a Zuschlág-válság utáni hangulatra adott válasz volt. Hosszú ideje gyakorolhatott amerikai sportfilmek azon jelenetein, amiben a gyenge szereplés utáni félidőben az edző lelket önt elkeseredett csapatába.



A rendezvényen osztogatott „Érettségi bizonyítványból"
A Magyar Szocialista Párt tanuló az 1989/2007 évben elért eredményeiről Megbízhatóság: Jeles Szervezettség: Közepes Kommunikáció: Jó Demokrácia: Jeles Szakmai felkészültség: Jeles Kreativitás: Jeles Vitakészség: Jeles Frakciófegyelem: Jó Mobilitás: Jó Program alkotás: Jeles Program végrehajtás: Jó Kapcsolattartás: Jó Fiatalítás: Közepes Pártépítés: Közepes Európai Uniós ismeretek: Jó Gazdaságtan: Jeles Testnevelés: Felmentve Történelmi ismeretek: Jeles Külalak: Változó A tagság és a szimpatizánsok határozata: a tizenkilencedik évbe léphet, tovább kormányozhat.
A minden héten háború Al Pacino monológját többször lejátszhatta magának. Hadonászva, mondandóját vehemensen átélve üzent hadat a hazugságoknak. „Az elmúlt tizenhét év részigazságainak és hazugságainak" éppúgy mint a „baloldalt rágalmazó hazugságoknak". Más hazugságokról nem esett szó. Kifejtette: meg fogják magukat védeni és nem fogadnak el kritikát azoktól akik az „egyetemek padjából lettek képviselők és 15 év alatt meggazdagodtak" Majd folytatta: „ne papoljanak azok, akik a pártpénztárnokukat tették meg APEH elnöknek" és akiknek „legnagyobb teljesítménye az volt, hogyan kell pártszékházból magánvagyont csinálni". Más, rendszerváltozás óta esett meggazdagodásokról és más, érdekes pártfinanszírozási módokról nem esett szó. Beszéde után kínos incidensre került sor. Az ünneplő közönség megrohamozta a színpadot és az ottani ünnepi tortát. Majd egy női hang többszöri unszolására, sírva könyörgésére sem tágított onnan. Végül a torta eltávolítása engedte át a színpadot Pécsi Ildikó színművésznőnek. Utána Éles István parodista lépett fel, pedig Sas Józsefre számítottam volna. Jövőre Komlós János lép fel, vagy a méltán népszerű Horn Gyula-Mihail Gorbacsov komikus páros.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását