2024. május 2. - Zsigmond

Babamama Expo

Magyarországon először rendeznek Babamama Expót, amely a szervezők szándéka szerint egy helyen ad választ az összes olyan kérdésre, amely a leendő és gyakorló szülőket foglalkoztatja. A kiállításra és vásárra október 26. és 28. között kerül sor a Syma Spo
2007. október 8. hétfő 16:29 - Hírextra

Nem egyszerű babaholmi vásárról van szó, hanem egy olyan rendezvényről, ahol mintegy száz kiállító, a babaszakma "nagyágyúi" képviseltetik magukat.

Az ötezer négyzetméteres csarnokban kaphatók lesznek ruházati termékek, babasport-eszközök, egészségmegőrzési és kiegészítő kellékek, baba-szakirodalmi és mesekönyvek, biotermékek, kültéri és készségfejlesztő játékok, vagy akár családi autók is.

Az egészségügyi szolgáltatásokra is bizonyára sokan kíváncsiak majd, ilyen például az őssejtbank, a ND ultrahang és a csecsemőkori szemvizsgálat. A Heim Pál Gyermekkórház szaktekintélyei is jelen lesznek és választ adnak az érdeklődők kérdéseire.

A kicsiket gyerekprogramokkal és vetélkedőkkel szórakoztatják. Az apukákat pelenkázó verseny és alkoholmentes sörbár várja.

További információk a www.babamamaexpo.hu weboldalon olvashatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását