2024. április 30. - Katalin, Kitti

Spice Girls turné 3 repülővel

Egy Boeing 757-es repülőgépet bérel a Spice Girls világkörüli koncertturnéjára. A Spice Force One névre keresztelt gép oldalát az együttes négy hölgytagjának portréja díszíti majd. Az újra összeálló lánybanda gépén utaznak a családtagok és a testőrök, val
2007. október 7. vasárnap 19:14 - Hírextra
A repülőn helyet kap egy kozmetikai szalon, de kialakítanak benne egy ebédlőt, fürdőszobákat, alvóhelységeket és egy gyermekmegőrzőt is.

A sajátjukon kívül a hölgyek további két gépet is bérelnek a táncosok, a technikusok és a felszerelés számára. A három repülőre 7-10 millió fontot tettek félre a hölgyek a koncertturné költségvetéséből.



A Spice Girls 1998-ban oszlott fel, miután Gerri Halliwell kivált a zenekarból. Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown és Melanie Chisholm ezután saját karrierjük építésébe kezdtek, de egyikük sem ért el tartós sikereket.

A 9 év után újra összeálló lánybanda világkörüli turnéja december 2-án kezdődik. A Spice Girls koncertet ad majd Kínában, Japánban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Argentínában és az Egyesült Államokban is. Az európai állomások között lesz Madrid, London és Köln is.
A banda több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, nyolc daluk listavezető volt Nagy-Britanniában.

Kritikusaik szerint a botrányos feloszlás után csak a pénzért állt össze újra a zenekar, ezt azonban ők visszautasítják.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását