2024. április 30. - Katalin, Kitti

Gyurcsányék húzzanak el

Gyurcsány Ferenc és "tettestársai" "húzzanak el" az állami pénzek közeléből és az ország éléről - jelentette ki Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
2007. október 6. szombat 14:56 - Hírextra

A fideszes politikus szerint nem csak az a baj, hogy a szocialisták a "korrupció, a mutyizás, az urambátyám világ, a pénzlenyúlás", és a "nyílt arcátlan lopás mocsarába süllyedtek", hanem az igazi probléma az, hogy" nyomják lefelé a maguk alatt lévő országot, amelynek a nyakán ülnek".

"Ha ebből a helyzetből kiutat keresünk, akkor a közélet tisztaságát megteremteni hivatott programot mindössze egy pontban kell összefoglalnunk, és itt Bajnai úrnak, a szocialista kormány tagjának szóhasználatával kell éljünk, azt kell mondanunk Gyurcsány Ferencnek és tettestársainak, hogy húzzanak el az uniós pénzek és a nem uniós pénzek közeléből, húzzanak el az ország éléről" - jelentette ki Kövér László.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását