2024. május 3. - Tímea, Irma

Autóra lőttek a rendőrök

Rálőttek a rendőrök egy személygépkocsira, amely felszólításuk ellenére nem állt meg, majd vezetője szándékosan nekik hajtott még pénteken, a késő esti órákban, Kisújszálláson; az eset során személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség.
2007. október 6. szombat 13:34 - Hírextra

A rendőrök Kisújszállás belterületén, a Dévaványára vezető úton végeztek gépjármű-ellenőrzést, amikor egy megállásra felszólított gépkocsi előbb lassított, majd hirtelen nagy sebességre felgyorsítva a rendőrök felé hajtott - részletezte a történteket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-nek.

Pásztorné Kovács Ágnes rendőr hadnagy tájékoztatása szerint kollegái ezt látva, több lövést adtak le a kerekekre célozva, majd időben félre tudtak ugrani a jármű elől és elkerülték a sérülést - jegyezte meg. Az autóban többen ültek, és egyelőre nem tudni, a lövések hol érték a helyszínről elmenekült autót.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását