2024. május 15. - Zsófia, Szonja

McCartney új szomszédja?

Heather Mills Paul McCartney háza közvetlen közelében készül házat venni, legalábbis is a héten többször is visszatért megnézni egy ingatlant az ex-Beatle szomszédjában. A 39 éves volt modell egy 16 millió fontos, 7 hálószobás házat nézett ki magának St J
2007. október 5. péntek 07:53 - Hírextra
A három emeletes, oszlopos házhoz egy negyedhektáros pázsitos hátsó kert és egy tornateremmé alakítható pincehelyiség is tartozik. A legnagyobb hálószoba egy egész emeletet foglal el, az épületben könyvtárterem és 5 fürdőszoba is van.

Heather Mills szóvívője, Phil Hall leszögezte, hogy a hölgy nem magának keres ingatlant, hanem valaki másnak és nem kívánja kommentálni az ügyet.

Júliusban a hölgy már Peasmarsh, a zenész vidéki birtoka környékén is nézelődött házvásárlás ügyben.

A különélés bejelentése után a 65 éves zenész lecserélte otthonában a zárakat és befagyasztotta a közös bankszámlát is.

A válóper viharos kezdete ellenére Macca és Heather jelenleg viszonylag jó, majdnem baráti kapcsolatban van, rendszeresen találkoznak és telefonálnak egymásnak, állítják a nejhez közeli források. Ha sikerül megegyezniük a részletekről, a volt modell lelépési díja eléri majd a 70 millió fontot (csaknem 25 milliárd forintot). McCartney összvagyonát 825 millió fontra becsülik.

A pár négy évig élt házasságban, majd 2006 májusában jelentették be, hogy megromlott a kapcsolatuk. Azóta az ex-Beatle vagyonán és a pár négy éves lányának, Beatrice-nak a láthatásán vitáznak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását