2024. május 3. - Tímea, Irma

Kormányfői vallomás

A miniszterelnök az igazságszolgáltatás munkáját tartja az elsődlegesnek, nem pedig a pártpolitikai csatározásokat. Ezért akkor fogja nyilvánosságra hozni az ügyészségen tett tanúvallomását, amikor az már nem veszélyezteti a nyomozó hatóság munkáját - mon
2007. október 3. szerda 06:48 - Hírextra
Az igazság kiderítése fontosabb a pártok érdekeinél. Ennek ellenére a Fidesz képviselői naponta követelik a tanúvallomások közzétételét. Ez nem jelenthet mást, mint hogy a párt politikusai fontosabbnak tartják a cirkuszt az igazságánál: még azt is megkockáztatnák, hogy veszélybe sodorják a nyomozás érdekeit; csak azért, hogy Gyurcsány Ferencet erőszakkal belerángassák egy kabátlopási ügybe - fogalmazott Daróczi Dávid.

A Fidesz követelése oktalan, hiszen a tanúvallomások egyébként is hamarosan elérhetővé válnak a nyilvánosság számára. A nyomozás lezárása után nem fenyeget többé az a veszély, hogy az abban foglaltak befolyásolják a később meghallgatandó tanúkat. Ez a gyakorlat minden más ügyben is - emlékeztetett a kormányszóvivő.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását