2024. április 28. - Valéria

Busz és autó ütközött

Súlyosan megsérült annak az autónak az egyik utasa, amelyik összeütközött egy különjáratú busszal szombaton kora este a főváros határában a Egérút és a Budaörsi út kereszteződésében - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.
2008. október 18. szombat 20:06 - Hírextra
Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese elmondta, hogy az egyik hipermarket busza a Budaörsi úton közlekedett, amikor összeütközött egy személyautóval. A buszon utazó mintegy húsz ember közül senki nem sérült meg, de a személyautóban utazó egyik nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Hozzátette, hogy az autóban utazott még egy kisgyermek is, őt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, az autót vezető nőt pedig a helyszínen látták el.

A baleset miatt a Budaörsi út és az Egérút forgalma is lelassult, mert a busz a Budaörsi útból, a személyautó pedig az Egérútból foglal el egy-egy forgalmi sávot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását