2024. május 4. - Mónika, Flórián

Betörőt fogott Nicolas Cage

Betörőt fogott saját házában Nicolas Cage, Oscar-díjas amerikai színész - jelentette be a rendőrség szerdára virradóra Los Angelesben. A hatóság tájékoztatása szerint a férfi Cage kabátját próbálta ellopni, amikor a színész felébredt és kihívta a rendőrsé
2007. október 3. szerda 12:54 - Hírextra
A Robert Muróként azonosított tolvaj büntetlen előéletű, ellenállás nélkül tűrte, hogy a színész kikísérje tengerparti villájából, majd együtt megvárták a kiérkező rendőröket. Murót betöréssel vádolják, 100 ezer dolláros, csaknem 18 millió forintos óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Ha bűnösnek találják, akár 6 év börtönbüntetést is kaphat.

Nicolas Cage több mint 40 filmben szerepelt eddig, 1994-ben Oscar-díjat nyert a "Las Vegas végállomás" című filmben nyújtott alakításáért, a legjobb férfi színész kategóriában.

Cage eredeti neve Nicolas Coppola, de ezt később megváltoztatta, hogy elkerülje az összehasonlítást híres nagybátyjával, Francis Ford Coppola filmrendezővel.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását