2023. október 5. - Aurél

Váratlan fordulat a kamaszhalál ügyben

A német rendőrség szerdai közleménye szerint szabadlábra helyezték azt a 14 éves fiút, akit azzal gyanúsítottak, hogy hétfőn a nyílt utcán agyonverte kiskorú iskolatársát. A boncolás kiderítette, hogy a 13 esztendős áldozat súlyos szívbeteg volt.
2007. október 3. szerda 12:49 - Hírextra
Az elhunyt fiú boncolása megállapította, hogy szívbeteg volt és más életfontosságú szervei sem működtek tökéletesen, így az ütlegeléstől függetlenül is, szervezete napokon-heteken belül felmondta volna a szolgálatot. Az áldozat testén csak kevés külsérelmi nyomot fedezett fel a bűnügyi orvosszakértő.

Szemtanúk szerint egy brémai buszon kapott hajba két kiskamasz hétfőn délután. A járműről leszállva tovább folytatták a verekedést a fiúk. A korábban jó barátságban lévő srácok közül a fiatalabbik az ütlegelések következtében a földre került. Noha a járókelők hamar szétválasztották a őket, a 13 esztendős áldozat életét a helyszínre riasztott orvosok sem tudták már megmenteni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását